Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Nieuws

Jannie Riteco nieuwe bestuurder

Geplaatst op 29 december 2017

Met ingang van 1 januari 2018 is drs. Jannie Riteco voorzitter van de Raad van Bestuur van De Waerden. Ze volgt daarmee Hetty Janssen op die met pensioen is gegaan.

Jannie Riteco (1965) heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd en heeft ruime ervaring in de zorg. Tot 1 januari was ze directeur van Revalidatie Nederland. De Raad van Toezicht is verheugd dat Jannie de bestuursfunctie bij De Waerden heeft aanvaard en ziet in haar de juiste persoon om die visie verder uit te dragen. Jannie: ‘De Waerden heeft de decentralisaties in de zorg aangegrepen om de ondersteuning anders vorm te geven. De zorg is weer dichterbij de mensen georganiseerd en de regie is teruggegeven aan de cliënt. Dat spreekt mij erg aan en ik verheug mij er dan ook op om hier een bijdrage aan te gaan leveren'.