Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleiders flexpool 3, 10 of 20 u p.w.

Begeleiders flexpool 3 of 10 u p.w.

FLEXPOOL DE WAERDEN

De Waerden werkt met een flexpool, dat wil zeggen een centraal bestand van flexkrachten. Locaties maken gebruik van deze flexpool op momenten dat zij openstaande diensten niet in het eigen team kunnen opvullen. Het gaat om ongeplande afwezigheid bijv. vanwege ziekte van een van de teamleden. De coördinatie en administratie van de inzet van de oproepkrachten in de flexpool wordt uitgevoerd door afdeling P&O en vallen onder de teamleider flexpool. Meer informatie over De Waerden vind je op onze website.

Meidoornlaan zijaanzicht     Voordam zijaanzicht

Voor onze flexpool zoeken wij per direct BEGELEIDERS FLEXPOOL voor gemiddeld 3 of 10 uur p.w. voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar

Dit ga je doen

Als begeleider ondersteun je de cliënten aan de hand van hun ondersteuningsplan op verschillende levensgebieden. Naast het contact met je collega’s en de cliënten onderhoud je ook de relatie met het netwerk van de cliënt via persoonlijk contact, telefoon of mail. Je taken rondom de cliënten stem je af met de persoonlijk begeleiders. Op de locatie zorg je samen met je collega’s voor een prettig en veilig woon- en/of werkklimaat en kijkt uit naar mogelijkheden voor participatie van de cliënten in de samenleving. Hiervoor heb je contacten met verschillende relevante partijen.

Dit vragen we van je

Wij verwachten dat je professioneel handelt en samen met de cliënten en hun netwerk werkt aan positief gestelde resultaten. Je bent communicatief en zoekt de aansluiting in het contact met anderen. Als de situatie hier om vraagt ben je flexibel en pas je je opvattingen en gedrag aan naar de omstandigheden. Je bent nieuwsgierig en hebt een goed observerend vermogen. Ook verwachten we dat je gaat werken volgens de visie van De Waerden.

Voor sommige locaties is het van belang dat je geschoold bent in bijvoorbeeld medicatieverstrekking, epilepsie en injecteren of bereid scholing daarvoor te volgen. Beschik je niet over de gevraagde kwalificaties, dan kun je toch reageren en kun je wellicht (eerst) op andere locaties worden ingezet. Het zou fijn zijn als je ervaring hebt op diverse soorten locaties.

Opleiding: Een relevante (zorg-)opleiding MBO 3 of MBO niveau 3 werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in de zorg

Dit bieden we jou

Je krijgt de kans om op diverse locaties werkervaring op te doen, in zowel dagbesteding als wonen. Je kunt meer uren werken boven op vaste uren en op andere locaties ingewerkt worden.

Daarnaast maken we de volgende afspraken met je:

* Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 3, 10 of 20 uur per week, voor de duur van 1 jaar;

* De functieschaal is FWG 30, minimaal € 1.707,-- en maximaal € 2.546,-- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

* Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg;

* Er wordt in de woonlocaties gewerkt met een wisselend rooster, ook in het weekend en op feestdagen, waarin ook slaap- en avonddiensten kunnen voorkomen. Op de dagbestedingslocaties is er sprake van dagdiensten maar wordt incidenteel ook op zaterdag gewerkt. Begeleiders flexpool zijn inzetbaar voor alle diensten en locaties.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met gdijkstra@dewaerden.nl.

Solliciteren

Solliciteren kan door een schriftelijke motivatie met C.V. te sturen naar info@dewaerden.nl onder vermelding van ‘vacature flexpool’

• Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern aangeboden. • “De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)” • Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.