Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Gezocht Zorgbemiddelaar voor 18 uur per week

Gezocht Zorgbemiddelaar voor 18 uur per week

Het traject van oriëntatie en aanmelding van cliënten, als voortraject voor de feitelijke ondersteuning, is erg belangrijk en moet goed verlopen. Dat geldt ook voor het aanvragen van een herindicatie of een nieuwe beschikking. Deze fasen van het traject worden verzorgd door het zorgloket, waarin door verschillende medewerkers wordt samengewerkt.

Voor de functie van zorgbemiddelaar, als onderdeel van het zorgloket, zoeken wij vanwege het vertrek van de huidige functionaris, zo spoedig mogelijk een
ZORGBEMIDDELAAR voor 18 uur per week, voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met aansluitend mogelijk een verlenging naar onbepaalde tijd

 

Waar bestaat je werk uit?

 • Je bent het centrale informatie- en aanspreekpunt voor aanvragers van zorgproducten en indicaties en werkt daarbij nauw samen met je collega’s die verantwoordelijk zijn voor de inkoop en de cliëntenadministratie.
 • Je informeert (potentiele) cliënten en hun vertegenwoordigers individueel of groepsgewijs over de wijze waarop De Waerden hun ondersteuningsvraag beantwoordt.
 • Je beheert samen met de collega’s van het zorgloket de wachtlijst en informeert hierover gevraagd en ongevraagd leidinggevenden en managementteam.
 • Je ondersteunt (potentiele) cliënten bij het gehele proces van oriëntatie en/of aanmelding tot de start van de ondersteuning.
 • Je stemt mogelijkheden af met de cliënt en/of vertegenwoordigers en medewerkers.
 • Je ondersteunt cliënten en medewerkers bij het aanvragen van (her-)indicaties en beschikkingen. 
 • Je ondersteunt zo nodig bij de onderhandelingen met geldverstrekkers over de financiële mogelijkheden en consequenties.
 • Je adviseert m.b.t. plaatsingen en regelt, indien nodig, (acute) overbruggingszorg en tijdelijke plaatsingen.
 • Je adviseert over of organiseert aanvullende zorg.
 • Met je collega’s binnen het zorgloket signaleer en bespreek je knelpunten in het proces en adviseer je het managementteam.
 • Je volgt ontwikkelingen in het veld en adviseert leidinggevenden en managementteam.  

 

Wat moet je in huis hebben?
Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding, aangevuld met brede ervaring met mensen met een beperking. Je bent goed in staat om in een gesprek met cliënten en hun vertegenwoordigers duidelijk te maken wat van De Waerden verwacht mag worden. Je bent een doorzetter, werkt methodisch en positioneert jezelf stevig in zowel intern als extern overleg. Je bent in staat de organisatie goed voor het voetlicht te brengen. Omdat het werkgebied uitgestrekt is, is het een vereiste dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

 

Wat mag je van ons mag verwachten?
Wij bieden je een boeiende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en met diverse inhoudelijke uitdagingen. Kennis en kunde deel je met je directe collega’s en met collega’s uit de verschillende netwerken. Om de functie verder vorm te geven en jezelf te ontwikkelen zorgen we voor coaching en werkoverleg.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het fulltime salaris bedraagt bruto minimaal € 2.345,- en maximaal € 3.505,- (FWG 50).

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met aansluitend de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd.
N.B. Interne kandidaten met een contract voor onbepaalde tijd behouden uiteraard hun vaste contract.
De uren worden bij voorkeur verdeeld over minimaal 4 dagen; je standplaats is Heerhugowaard.

 

Aanvullende informatie

We geven de komende periode het zorgloket opnieuw vorm. Vanaf je moment van aantreden ben je hierbij betrokken. Dit kan mogelijk tot een bijstelling van de functie-inhoud leiden.

Voor informatie kun je terecht bij:
* Jet Vos, projectmedewerker, via 06 – 51131952 of per mail aan jvos@dewaerden.nl    

* Kees de Winter, manager stafdiensten, via 072 – 576 56 56,
   mobiel 06 - 512  102 02 of per mail aan kdwinter@dewaerden.nl

Interesse?
Je schriftelijke motivatie met C.V. kun je tot 26 april 2019 richten aan: Afdeling P&O, t.a.v. Tatjana Kok, penosecretariaat@dewaerden.nl

Op donderdag 2 mei 2019 versturen we uitnodigingen; de selectiegesprekken vinden plaats op maandag 6 mei 2019 tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.