Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Teamleider Ambulante teams - 28 uur p/w

Teamleider Ambulante teams - 28 uur p/w

Hou jij van mensen? Denk jij in oplossingen? Heb jij een helicopterview?
Leg jij verbinding tussen mensen en situaties? Ook als het soms ingewikkeld is? Kun jij jezelf onmisbaar maken en ben jij er tegelijkertijd voor je collega’s en de teams? Dan hebben wij de baan voor je.

Wij hebben per 1 juli 2019 of zo snel als mogelijk een vacature voor de functie van


TEAMLEIDER Ambulante teams
voor 28 uur per week


Wat wij belangrijk vinden:

Je talent om mensen met elkaar te verbinden, je betrokkenheid bij mensen met een beperking, je resultaatgerichtheid en ondernemerslust. Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor.

Wat ga je doen:
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van vier ambulante teams in het HAL-gebied (Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk). Samen met de teams zorg je voor een prettig werkomgeving waardoor medewerkers optimale ondersteuning kunnen leveren aan onze cliënten. Vanuit een coachende stijl geef je leiding aan je teamleden. Je stuurt actief op resultaat om de doelstellingen te behalen. Je vertaalt de strategie en visie naar de dagelijkse praktijk.

Wat kun jij:
Je bent een netwerker en onderhoudt graag contacten op diverse niveaus: met cliënten, verwanten, vrijwilligers, interne en externe partners. Je werkt doelgericht vanuit een gezamenlijk belang. Je bent toegankelijk, ondernemend en je hebt je hart verloren aan ‘de zorg’. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je hebt een relevante HBO-opleiding aangevuld met een management-opleiding en bij voorkeur ervaring als leidinggevende.

Herken jij jezelf in het profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact!
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg: salaris van minimaal € 2.675- en maximaal € 3.948,- bruto per maand op fulltime basis (FWG schaal 55) en je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging en een vaste aanstelling. De werktijden worden in overleg vastgesteld.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de functie en de vacature kun je contact opnemen met Henriëtte Riethof, manager Primair Proces a.i., telefonisch via 072-5765656 of via mail hriethof@dewaerden.nl. Informatie over De Waerden vind je op onze website.

Solliciteren
Solliciteren kan tot en met 22 mei 2019 door een schriftelijke motivatie met C.V. te sturen naar penosecretariaat@dewaerden.nl onder vermelding van “vacature teamleider”. De selectiegesprekken vinden plaats op 27 en 28 mei 2019.

•  Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern opengesteld.
•  De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers
    een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
•  Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.