Jubileum bij Ajax

Al 10 jaar werken cliënten van De Waerden bij Sportcomplex De Toekomst In Amsterdam.

Zij zorgen ervoor dat het sportcomplex schoon blijft en onkruidvrij is. De Toekomst is de thuisbasis van Jong Ajax en Ajax Vrouwen. Een 10 jarige jubileum verdient een feestje.... en bij Ajax weten ze hoe je dat regelt.

Afgelopen vrijdag was het zover en aan het einde van de dag was iedereen nog helemaal hyper van alle verrassingen. Hieronder enkele reacties en een kort verslag.

Rob de Wit: “Ik vond de busreis naar de Arena toe, het eten en echt alles leuk!”

Koen Siemerink: “Ik vond het een onwijs leuke dag. De rondleiding in de Arena was fantastisch!Het was een enorm fijne dag.”

Collega Ruud van Elst. “Het was onwijs leuk. En de waardering die we kregen van Ajax, echt een pluim voor deze verrassing!
We zijn ‘s ochtends bij De Toekomst eerst onthaald met koffie en gebak. Hier kregen we een heel erg leuke toespraak van de manager vrouwenvoetbal, Daphne Koster. Vervolgens kreeg iedereen van René, onze voorman van het grasteam, een Ajax-shirt met onze eigen naam erop. Gigantisch mooi! Van De-Waerden-teammanager Bianca Biesmans kregen we allemaal een bijpassende wintersjaal in Ajaxkleuren.
Toen kwam de Ajaxbus voorrijden en mochten we instappen. We werden we naar de Arena gebracht. Hier kregen we een rondleiding en we zijn werkelijk overal geweest. Ook op de plekken waar je normaal als bezoeker niet komt. Fantastisch natuurlijk! Ter afsluiting gingen we naar een hele grote hamburgertent waar we enorme hamburgers kregen. Ze waren zelfs zo groot dat niet iedereen z’n burger opkreeg. Het was gewoonweg een fantastische dag waarvan iedereen heeft genoten. Super gewoon! "

Jesse Rombout: Ik van het hartstikke geweldig, fantastisch! Ik vond het mooi dat we shirtjes hebben gekregen. De rondleiding was geweldig!”

Conrado Otto: ”Ik vond het gezellig. Ik vond het leuk in de Arena en de rondleiding en het eten vond ik ook hartstikke lekker!”

(Met dank aan Ton voor de fotoreportage van een onvergetelijke dag.)

Veelgestelde vragen

Ja, iedereen met een indicatie of beschikking voor dagbesteding kan werken bij het sportcomplex.

Je kunt je aanmelden via ons team van zorgbemiddeling. Dit kan via het aanmeldformulier.

Ja, er is een wachtlijst om bij het sportcomplex De Toekomst te werken. Via zorgbemiddeling kun je je op de wachtlijst laten plaatsen of je kunt andere mogelijkheden bespreken. Kijk ook op de website onder AZ cleanteam. Daar kun je ook werken.