Jannie Riteco - voorzitter raad van bestuur - gaat De Waerden verlaten.

Zij treedt op 1 november aan als bestuurder bij Zorggroep Almere

De raad van toezicht van De Waerden, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking in Noord-Holland, heeft de medewerkers vandaag bericht dat bestuurder Jannie Riteco de organisatie zal verlaten.

Gerrit Valk, voorzitter van de raad van toezicht bij De Waerden: “We gaan Jannie natuurlijk enorm missen, maar we vinden het geweldig dat zij een mooie nieuwe stap gaat zetten. Zij laat De Waerden in goede staat achter en daar zijn we haar bijzonder dankbaar voor.”

Jannie Riteco vertrekt na een periode van vijf jaar met een groot gevoel van trots bij De Waerden. “Samen is er ontzettend veel bereikt de afgelopen jaren. De Waerden is inmiddels een organisatie die voorop loopt in zowel professioneel handelen als in de warme aandacht voor haar cliënten, hun familie en geliefden. De Waerden kan daarin een voorbeeld zijn voor andere VG organisaties. De cliënten en de medewerkers ervaren een goede sfeer, voelen zich veilig en met respect behandeld en willen graag blijven bij De Waerden. Hoe mooi is dat!”

De beslissing om te vertrekken viel Jannie zwaar. Ze gaat met pijn in het hart weg. Ze zal nog vaak terugdenken aan de mooie contacten met cliënten en collega’s, maar de uitdaging die de nieuwe functie haar biedt is groot: “Er kwam een uitdaging op mijn pad waarbij al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 33 jaar samenkomt. Daardoor krijg ik weer de kans om een nieuwe bijdrage aan de zorg te leveren.”

De raad van toezicht treft inmiddels voorbereidingen om de ontstane vacature in te vullen.

Voor de redactie/niet voor publicatie: 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pamela Hemmekam of Jolanda Klomp, communicatie en woordvoering bij De Waerden. 072 - 576 56 56 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.