Donatie ontvangen voor tovertafel

Nog niet zolang geleden werden we gebeld door Rotary Alkmaar Young Ambition en wij kregen
het super toffe nieuws dat wij een cheque van wel € 6.000,- ontvangen! Dit bedrag krijgt een mooie bestemming voor alle bewoners van locatie Alkerhoef. We gaan het uitgeven aan een tovertafel.

Vier jaar bezig


Bewoners van deze locatie zijn al vier jaar bezig om het bedrag bij elkaar te sparen. Zo hebben bewoners tijdens de verschillende lockdowns auto’ s gewassen, ansichtkaarten gemaakt en klussen uitgevoerd. Hoewel iedereen enorm zijn best heeft gedaan en mooie geldbedragen heeft binnengehaald, was het niet voldoen om een tovertafel te bestellen. Tot afgelopen voorjaar....

Donatie


Toen zijn we benaderd door Rotary Alkmaar Young Ambition. Met een bijzonder plan: zelfgestookte gin verkopen en de winst schenken aan drie doelen: Pangea Coöperatie, Hortus Alkmaar en De Waerden. Het plan was klaar, de uitvoering kon beginnen. Uiteraard waren wij vereerd, maar toen wisten wij nog niet dat de verkoop van de Alkmaarse Gin - Victorie 1573 - zo goed zou lopen. En dat wij zo’n groot bedrag in ontvangst konden nemen.

Feestje

Afgelopen zondag hebben wij, met 7 bewoners en 2 begeleiders van locatie De Alkerhoef, een cheque van maar liefst € 6.000,- in ontvangst mogen nemen tijdens Goede Doelen Pop Alkmaar. Dat was een groot feest voor ons allemaal!
Lekker dansen, lachen en zingen. We hebben de band OJKB @OudejongensKrentenbrood band en Ruben Annink zien optreden. De middag kon niet meer stuk! Alie heeft nog gespeeched en Rob heeft via een eerder opgenomen filmpje Rotary Alkmaar Young Ambition kunnen bedanken. 

Bekijk hier Rob zijn bedankwoordje. 


#dewaerden #victoriegin1573 #youngambitionalkmaar #rotaryalkmaar #alkerhoef #tovertafel #pro6 #rubenannink #ojkb #ouwejongenskrentebrood #podiumvictorie