Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Adviseur Cliëntondersteuning Beleid

Adviseur Cliëntondersteuning Beleid

Geen dag hetzelfde, houd jij daar ook van? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Cliëntondersteuning Beleid voor 32-36 uur per week[1] op het centraal bureau in Heerhugowaard.

 

Wat wij belangrijk vinden:

Een adviseur bij De Waerden heeft meerdere rollen. Je bent als Adviseur Cliëntondersteuning Beleid specialist op het gebied van ondersteuning van cliënten met een verstandelijke beperking. In de rol van consultant ben je breed georiënteerd en geïnformeerd (holistisch) en denkt domein overstijgend (integraal). Als procesverbeteraar ben je vaardig in het ontwikkelen en formuleren van beleid en werkprocessen.

 

Wat ga je doen:

Je bent als specialist op het gebied van ondersteuning van cliënten met een verstandelijke beperking verantwoordelijk voor o.a.

  • Coördinatie Melding Incidenten Commissie (MIC) en eigenaar van Triasweb (de applicatie waarmee we het MIC proces ondersteunen)
  • Implementatie / evaluatie uitvoering wet zorg en dwang
  • Coördinatie ondersteuning/inzet AVG arts
  • Verbeteren/onderhouden samenwerking met andere zorgverleners w.o. huisartsen, GGZ, thuiszorg en andere partijen op operationeel/tactisch niveau
  • Het cliënttevredenheidsonderzoek
  • Eigenaar van het inhoudelijke deel van het ECD Plancare (je zorgt ervoor dat het dossier aansluit bij visie en werkwijze van De Waerden en gebruiksvriendelijk is)
  • Je onderhoudt vakkennis, ontwikkelingen op het vakgebied en een collegiaal netwerk binnen en buiten de gehandicaptenzorg

 

Daarnaast geef je operationele en tactische adviezen aan medewerkers en teamleiders en ben je procesbegeleider bij implementatie van nieuwe processen of werkwijzen.

De Adviseur Cliëntondersteuning Beleid stelt, ism gedragsdeskundigen van De Waerden, het organisatiebeleid op voor alle inhoudelijke beleidsdomeinen die te maken hebben met de directe ondersteuning van cliënten en medezeggenschap zoals het Beleid Ondersteuningsplannen, Beleid Zorg en Dwang en Beleid Lichamelijk Welbevinden.

 

Wat kun jij:

Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau (bijv bachelor Social Work (SPH, MWD)) of WO (Sociaal). Je hebt gedegen kennis van de doelgroep mensen met een verstandelijke beperking, volgt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied en je bent vertrouwd met de methodiek Triple-C.Je werkt vraaggestuurd én proactief en je kunt overtuigen zonder te forceren en zonder dat je de rol of verantwoordelijkheid overneemt.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. voor 8 september 2020 naar avbentum@dewaerden.nl.


Wat bieden we jou:

Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde.
Ruimte om jezelf te ontwikkelen en je kennis en ervaring breed in te zetten.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 55 minimaal € 2766  maximaal € 4082 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. 
Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

 

Wil je meer weten?

Kijk op onze website of bel André van Bentum, Manager Services & Advies, 
telefoon 06-51490814

 

  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
  • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Acquisitie naar aanleiding naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


[1] Bij voorkeur; minder uren onder voorwaarden bespreekbaar.