Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleider locatie Alkerhoef

Begeleider locatie Alkerhoef

Ben jij een verbinder en houd je van een uitdaging? Dan hebben wij de baan voor je!

Wegens ziektevervanging zijn wij per direct op zoek naar een begeleider voor de locatie Alkerhoef in Alkmaar voor mensen met een verstandelijke beperking. Je ondersteunt hen in hun dagelijks leven. Dat leven kent ups en downs. Jij biedt hen een basis, structuur, vertrouwen en daarmee ontwikkeling en perspectief.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan, op zoek naar de juiste mix van uitdaging en doekracht. Zodat hij zich op een passende manier kan ontwikkelen.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je hebt persoonlijk contact met familie en verwanten.
 • Je werkt samen met collega’s aan een zelfstandige woonomgeving voor de cliënt.

 Wat kun jij: 

Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je werkt methodisch. Je rapporteert de acties van de dag in het digitaal cliëntdossier, bent creatief en initiatiefrijk. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3 niveau of aantoonbaar MBO niveau 3 werk- en denkniveau + daarnaast minimaal 1 jaar relevante ervaring. Je bent bekwaam in voorkomende verpleegtechnische handelingen of bereid daarin scholing te volgen.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature begeleider Alkerhoef’, voor 17 mei 2021.

 Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Werken afgestemd op de cliëntvraag.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 35 minimaal € 1.861,- maximaal € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van ziektevervanging in ieder geval een half jaar. Over het aantal uur gaan we graag met jou in overleg. Na de duur van de ziekvervanging is het mogelijk om als begeleider in de Flexpool aan de slag te gaan.  

 Wil je meer weten? 

Kijk op onze website of mail Eline van Doorn – teammanager - evdoorn@dewaerden.nl.

 

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.