Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleider locatie Zesstedenweg

Begeleider locatie Zesstedenweg

Ben jij leergierig en hou je van een uitdaging? Dan hebben wij de baan voor je!

Wij zijn per april 2020 op zoek naar een begeleider voor het team van onze woonlocatie Zesstedenweg in Grootebroek. Bij deze locatie ga je werken met normaal begaafde jongeren die een stoornis in het autistisch spectrum hebben. Overdag gaan zij naar school of een dagbestedingsplek, daardoor zullen je werktijden voornamelijk in de middag en avond liggen.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je kennis van autisme, gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je bent daadkrachtig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

 • Je werkt gemiddeld 24 uur per week bij de locatie: Zesstedenweg in Grootebroek, 
 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan en de door de persoonlijk begeleider omschreven begeleidingshouding aan het werk.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je werkt samen met collega’s aan een zelfstandige woonomgeving van de cliënt.

Wat kun jij:
Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je kunt werken binnen de afgesproken structuur. Je rapporteert de acties van de dag in het digitaal cliëntdossier, bent creatief, initiatiefrijk, leergierig en houdt van een uitdaging. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3 niveau. Je bent bekwaam in medicatieverstrekking of bereid daarin scholing te volgen. Werkervaring met jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum is een pre.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature begeleider Zesstedenweg’, voor 24 februari 2020. De kennismakingsgesprekken zijn gepland 4 maart 2020.

Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden, hieronder valt ook werken op feestdagen, avonden en slaapdiensten en zo nodig in het weekend.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Voor de locatie Zesstedenweg vindt inschaling plaats in FWG 35 minimaal € 1.800,- maximaal € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 24 uur per week, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of bel Jacqueline Peijnenburg – teamleider – via mobiel 06 - 12 19 89 77 of mail naar jpeijnenburg@dewaerden.nl. Tevens is de woonlocatie per mail bereikbaar voor vragen. zesstedenweg@dewaerden.nl

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.