Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleider voor 12 uur p.w. Camphuysenstraat te Alkmaar

Begeleider voor 12 uur p.w. Camphuysenstraat te Alkmaar

Ben jij op zoek naar de juiste mix van uitdaging en doe-kracht?

Werk je graag met mensen? Dus ook eigenwijze, enerverende, lieve, ook wel eens niet lieve, soms over de schreef gaande maar altijd boeiende en vooral kwetsbare mensen? Dan hebben wij de baan voor je!

Per 1 december 2019 zijn wij op zoek naar een begeleider voor 12 uur per week voor de woonlocatie Camphuysenstraat in Alkmaar voor mensen met een verstandelijke beperking. Je ondersteunt hen in hun dagelijks leven. Dat leven kent ups en downs. Jij biedt hen een basis, structuur, vertrouwen en daarmee ontwikkeling en perspectief.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen. Je bent een verbinder, leergiering en houdt van een uitdaging.

Wat ga je doen:

 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan, op zoek naar de juiste mix van uitdaging en doekracht. Zodat hij zich op een passende manier kan ontwikkelen.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je hebt persoonlijk contact met familie en verwanten.
 • Je werkt samen met collega’s aan een zelfstandige woonomgeving voor de cliënt.

Wat kun jij:
Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je werkt methodisch. Je rapporteert de acties van de dag in het digitaal cliëntdossier, bent creatief en initiatiefrijk. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3 niveau of aantoonbaar MBO niveau 3 werk- en denkniveau + daarnaast minimaal 1 jaar relevante ervaring. Je bent bekwaam in voorkomende verpleegtechnische handelingen of bereid daarin scholing te volgen.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature begeleider Camphuysenstraat’, voor 21 oktober 2019. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 23 oktober 2019 tussen 9:00 en 13:00 uur of eventueel op 24 oktober tussen 9:00 en 12:00 uur.

Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden volgens een rooster. Op dit moment vallen de werkdagen op donderdag en vrijdag.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 30 minimaal € 1.707,- maximaal € 2.546,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 uur, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of bel Eline van Doorn – teamleider – op 06 - 83 01 25 10

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).