Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleider voor min. 3 uur p.w. voor de Flexpool

Begeleider voor min. 3 uur p.w. voor de Flexpool

Ben jij de professional die graag met mensen werkt? Dan hebben wij de baan voor je!

Wij zijn op zoek naar een begeleider voor onze flexpool waarbij je op meerdere locaties werkt en voor minimaal 3 uur in de week bij twee van onze woonlocaties in West-Friesland. Bij deze twee locaties ga je werken met normaal begaafde jongeren die een stoornis in het autistisch spectrum hebben. Overdag gaan zij naar school of een dagbestedingsplek, daardoor zullen je werktijden het meeste van de tijd in de middag na school plaats vinden. Je ondersteunt op een persoonlijk niveau in het dagelijks leven. Waardoor jij een basis biedt voor ontwikkeling en perspectief. Werk je meer uur via de flexpool dan werk je op een andere locatie met mensen met een verstandelijke beperking.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je kennis van autisme, gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

 • Je werkt minimaal 3 uur per week bij twee locaties: De Nes in Onderdijk en De Zesstedenweg in Grootebroek, de invulling van andere uren stemmen we graag met je af.
 • Je werkt in een flexpool waar onze locaties gebruik van maken om openstaande diensten in het team op te vullen.
 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan en de door de persoonlijk begeleider omschreven begeleidingshouding aan het werk.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je hebt persoonlijk contact met familie en verwanten.
 • Je werkt samen met collega’s aan een zelfstandige woonomgeving van de cliënt.

Wat kun jij:
Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je kunt werken binnen de afgesproken structuur. Je rapporteert de acties van de dag in het digitaal cliëntdossier, bent creatief, initiatiefrijk, leergierig en houdt van een uitdaging. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3 niveau of aantoonbaar MBO niveau 3 werk- en denkniveau + daarnaast minimaal 1 jaar relevante ervaring. Je bent bekwaam in voorkomende verpleegtechnische handelingen, zoals medicatieverstrekking of bereid daarin scholing te volgen. Werken met jongeren  met stoornis in het autistisch spectrum is een pre.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature begeleider Flexpool’, voor 11 december 2019. De kennismakingsgesprekken zijn gepland 16 december 2019.

Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden, hieronder valt ook werken op feestdagen, avonden en slaapdiensten en zo nodig in het weekend.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Voor de locatie Nes en Zesstedenweg vindt inschaling plaats in FWG 35 minimaal € 1.800,- maximaal € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Voor de andere locaties van De Waerden is dit in FWG 30 minimaal € 1.707,- maximaal € 2.546,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 3 uur per week, voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of bel Jacqueline Peijnenburg – teamleider – via mobiel 06 - 12 19 89 77 of mail naar jpeijnenburg@dewaerden.nl.

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).