Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Begeleider

Begeleider

Ben jij de professional die graag met mensen werkt? Dan hebben wij de baan voor je!


Wij zijn op zoek naar een begeleider voor 7 uur per week voor onze dagbestedingslocatie LEF en CO in Alkmaar voor mensen met een verstandelijke beperking. Je ondersteunt hen in hun dagelijks leven. Dat leven kent ups en downs. Jij biedt hen een basis, structuur, vertrouwen en daarmee ontwikkeling en perspectief.

Wat wij belangrijk vinden:

Je enthousiasme en creativiteit, je staat open voor nieuwe ideeën en bent bekend met de doelgroep. Daarnaast ben je toegankelijk en durf je je eigen mening te ventileren. Je hebt gevoel voor humor, compassie, een flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan, op zoek naar de juiste mix van uitdaging en doekracht. Zodat hij zich op een passende manier kan ontwikkelen.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je hebt persoonlijk contact met familie en verwanten.
 • Je werkt samen met je collega’s aan een leuke dagbesteding voor de cliënt.

Wat kun jij: 

Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je werkt methodisch. Je rapporteert de acties van de dag in het digitaal cliëntdossier, bent creatief en initiatiefrijk. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3 niveau of aantoonbaar MBO niveau 3 werk- en denkniveau + daarnaast minimaal 1 jaar relevante ervaring. Je bent bekwaam in voorkomende verpleegtechnische handelingen, zoals medicatieverstrekking, injecteren, handelen bij epilepsie of bereid daarin scholing te volgen.

Herken jij jezelf in dit profiel? 

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar cdekker@dewaerden.nl onder vermelding van ‘vacature LEF en CO’, voor vrijdag 10 juli. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op vrijdag 17 juli.

Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Werkdagen op basis van een cyclisch rooster.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 30 minimaal € 1.765,- maximaal € 2633,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 7 uur, voor bepaalde tijd tot en met 31 augustus 2021.

Wil je meer weten?

Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met Ciska Dekker, teamleider, via e-mail cdekker@dewaerden.nl of telefoon 06-83245481.

 

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.