Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Gedragskundige voor 19 uur p.w.

Gedragskundige voor 19 uur p.w.

De Waerden biedt ondersteuning aan ruim 900 mensen met een beperking in Noord-Holland, zowel volwassenen als jeugdigen en kinderen. Zij worden ondersteund in woonlocaties, bij wonen en dagbesteding om zoveel mogelijk deel te nemen aan het ‘gewone leven’. Onze cliënten worden begeleid door medewerkers die in teams werken. Deze teams worden inhoudelijk ondersteund door zeven gedragskundigen die samen een vakgroep vormen. Iedere gedragskundige is verbonden aan een gebied en heeft daarnaast taken op beleidsniveau en op basis van specifieke expertise.

In de vakgroep is een vacature ontstaan en daarom zijn wij op zoek naar een

GEDRAGSKUNDIGE voor 19 uur per week

de standplaats is Heerhugowaard

Wat ga je doen:
Je adviseert en ondersteunt persoonlijk begeleiders en begeleiders bij het maken, uitvoeren en evalueren van de ondersteuningsplannen. Je hebt contacten met cliënten en soms hun verwanten bij specifieke gedragskundige interventies. Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van het zorginhoudelijk beleid van het gebied waaraan je verbonden bent en je adviseert de teamleider. Samen met je collega’s (vakgroep) adviseer je ook de manager stafdiensten en het managementteam ten aanzien van vakinhoudelijke zaken en zorginhoudelijk beleid van de organisatie.

Wat kun jij?
Kennis van en bij voorkeur ervaring met de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. De Waerden heeft haar theoretisch kader gevonden in Triple C, aangevuld met diverse methodieken, daarom is kennis van en ervaring met die theorie een pré!!
Natuurlijk zijn er ook opleidingseisen: een universitaire opleiding Orthopedagogiek of Psychologie met (bij voorkeur) een diagnostische aantekening; een diploma GZ psycholoog of orthopedagoog-generalist strekt tot aanbeveling. Omdat het werkgebied uitgestrekt is, is het een vereiste dat je in het bezit bent van rijbewijs B en de beschikking hebt over een auto.

Wat bieden we jou:
Wij bieden je een boeiende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en met diverse inhoudelijke uitdagingen. Kennis en kunde deel je met je directe collega’s en met collega’s in Carante Groep verband. De functie vraagt best wat van je, dus zorgen we voor coaching, intervisie en werkoverleg.  De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het fulltime salaris bedraagt minimaal € 3.505,-- en maximaal € 5.296,-- bruto per maand (FWG 65). Daarnaast bieden wij een goede pensioenvoorziening bij het Pensioenfonds Zorg&Welzijn.

Wil je meer weten?
Voor informatie kun je terecht bij:
* Kim Boxem, gedragskundige (06 – 53946704 / kboxem@dewaerden.nl)
* Laurine van der Woude, gedragskundige (06 – 22101178 / lvdwoude@dewaerden.nl)
* Kees de Winter, manager stafdiensten (06 – 51210202 / kdwinter@dewaerden.nl)

Gesprekken vinden plaats op 13 januari ’s middags en 17 januari ’s ochtends.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar kdwinter@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature gedragskundige’, voor 6 januari 2020. t.a.v. K. de Winter, G. Rietveldweg 9, 1703 DD Heerhugowaard.