Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Medewerker algemene ondersteuning woonlocatie Daalmeer

Medewerker algemene ondersteuning woonlocatie Daalmeer

                      

Ben jij een aanpakker die graag met mensen werkt? Dan hebben wij de baan voor je!

 

Wij zijn op zoek naar een medewerker algemene ondersteuning voor gemiddeld 15 uur per week voor het team van onze woonlocatie Daalmeer in Alkmaar.  

 

Wat wij belangrijk vinden:
Je hartelijkheid en je interesse in mensen, maar ook je gevoel van humor, je daadkracht en geduld. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je medewerker algemene ondersteuning woonlocatie Daalmeerschoenen. Daarnaast houd je van een uitdaging en bent een doener.

 

Wat ga je doen:

Als medewerker algemene ondersteuning lever je een belangrijke bijdrage aan het woon- en leefklimaat binnen de locatie. Je doet dit door het verrichten van diverse huishoudelijke en ondersteunende werkzaamheden en het zorgen voor een prettige sfeer. Lichte ADL activiteiten, eten en drinken, huishouden en onderhoud zijn jouw taakgebieden.

 

Wat kun jij:
Je affiniteit met de doelgroep en weet je van aanpakken. Wij zijn op zoek naar een hartelijk persoon met humor en een groot inlevingsvermogen die geïnteresseerd is in cliënten en hun verhalen. Jij bent flexibel, je zoekt verbinding met de cliënten en respect naar de medemens vind je belangrijk. Kortom je bent iemand die betrokken is maar ook professioneel je vak kunt uitoefenen. Je beschikt over VMBO niveau en werkervaring of MBO 2 niveau en affiniteit met de doelgroep. Daarnaast beschik je over kennis van de geldende werkvoorschriften en HACCP-richtlijnen. Ervaring in het werkveld is een pré.


Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature medewerker algemene ondersteuning Daalmeer’, voor 22 juni 2021. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 29 juni 2021.

 

Wat bieden we jou:

  • Een wisselend rooster. De ene week op dinsdag, woensdag en donderdag 15.00 tot 20.00 uur. De andere week op dinsdag van 15.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 13.30 tot 18.30 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
  • Je krijgt de kans om de cliënten te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Samen met je collega’s bouw je aan een fijne en vertrouwde woonlocatie voor de cliënten.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 15 uur voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 20, minimaal € 1.724,- en maximaal € 2.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of mail Roelie van Hartingsveldt - teammanager -  rvhartingsveldt@dewaerden.nl.

  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
  • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle
              nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.