Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Medewerker algemene ondersteuning

Medewerker algemene ondersteuning

Ben jij een doener die ook creatief kan denken?


Wij zijn op zoek naar een medewerker algemene ondersteuning voor 10 uur per week voor het team van onze woonlocatie Scheepsjagerstraat in Alkmaar.  

Wat wij belangrijk vinden:

Hartelijkheid, humor en interesse in mensen. Je houdt van uitdaging, bent daadkrachtig en een doener en je hebt tegelijkertijd een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

Je ontvangt de cliënten als ze na hun werk of dagbesteding thuis komen. Je doet de bestellingen (inkoop) voor o.a. de maaltijden van de cliënten. Je bereidt zelfstandig de avondmaaltijd en zo nu en dan ook met de cliënten samen.

Je eet mee en draagt bij aan een ontspannen sfeer. Vanzelfsprekend wordt er daarna opgeruimd en afgewassen en voer je eventueel nog administratieve en/of huishoudelijke werkzaamheden uit. Je bent dus zowel ondersteunend naar individuele cliënten als ondersteunend in algemene werkzaamheden voor de locatie. De werktijden zijn van 16.00 – 19.00 uur

Wat kun jij: 

Als medewerker algemene ondersteuning heb je affiniteit met de doelgroep en weet je van aanpakken. Wij zijn op zoek naar een hartelijk persoon met humor en een groot inlevingsvermogen die geïnteresseerd is in cliënten en hun verhalen. Je zoekt verbinding met de cliënten en respect naar de medemens vind je belangrijk. Je bent leergierig en praktisch vaardig, waarbij je om kunt gaan met de registratie- en bestelsystemen via de computer.

Kortom je bent iemand die betrokken is maar ook professioneel je vak verstaat.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature medewerker algemene ondersteuning Scheepsjagerstraat’, voor 8 juli 2020. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 22 juli 2020.

Wat bieden we jou:

  • een vast rooster van 3 dagen in de week.
  • Je krijgt de kans om de cliënten te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Samen met je collega’s bouw je aan een fijne en vertrouwde woonlocatie voor de cliënten.
  • Diverse scholingsmogelijkheden. 
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • De functieschaal is FWG 15, minimaal € 1.609,-- en maximaal € 2.226,--
    bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg

Wil je meer weten? 

Kijk op onze website of bel Jeannette Schmidt, teamleider, via mobiel 06-12788967 of mail jschmidt@dewaerden.nl

 

  • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
  • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.