Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Persoonlijk begeleider ambulant Velsen

Persoonlijk begeleider ambulant Velsen

Ben jij de professional die graag een doener is, leergierig en houdt van een uitdaging? Dan hebben wij de baan voor je!

Wij zijn op zoek naar een persoonlijk begeleider voor 36 uur per week voor het ambulante team in Velsen voor mensen met een verstandelijke beperking. Je ondersteunt hen in hun dagelijks leven. Dat leven kent ups en downs. Jij biedt hen een basis, structuur, vertrouwen en daarmee ontwikkeling en perspectief.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Wat ga je doen:

 • Je gaat met de cliënt, op basis van zijn persoonlijke ondersteuningsplan, op zoek naar de juiste mix van uitdaging en doe-kracht. Zodat hij zich op een passende manier kan ontwikkelen.
 • Je onderzoekt mogelijkheden en onderneemt acties die passen bij de wensen en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt.
 • Je vertaalt de afspraken en doelen in een persoonlijk ondersteuningsplan.
 • Je hebt persoonlijk contact met familie en verwanten.
 • Je werkt samen met collega’s aan een zelfstandige woonomgeving de cliënt.

Wat kun jij:
Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je kunt ondersteuningsplannen schrijven en rapporteren in het digitaal cliëntdossier, bent creatief en initiatiefrijk. Je werkt methodisch. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Uiteraard beschik je over een passende, afgeronde opleiding op MBO 4 niveau of aantoonbaar MBO niveau 4 werk- en denkniveau + daarnaast minimaal 1 jaar relevante ervaring. Je bent bekwaam in voorkomende verpleegtechnische handelingen, zoals medicatieverstrekking. Je hebt ervaring met het verlenen van ADL. Tevens heb je affiniteit en ervaring met het werken met zelfstandige (mondige) cliënten en gezinnen in het WMO/sociaal domein en methodisch werken.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature persoonlijk begeleider ambulant Velsen’, voor 3 juni 2020 datum. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 10 juni 2020.

Wat bieden we jou:

 • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde. 
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.
 • Flexibele werktijden.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 40 minimaal € 1.963,- maximaal € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 36 uur, voor bepaalde tijd tot 1 april, met uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten? 
Kijk op onze website of mail Frits Ryperman – teamleider – frijperman@dewaerden.nl of bel 06 - 20440964.

 • Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.
 • De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld