Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Teammanager Texel

Teammanager Texel

Leg jij verbinding tussen mensen en situaties? Ook als het soms ingewikkeld is? Investeer jij in de zelfstandigheid en persoonlijk leiderschap van je teams en collega? Kortom: hou jij van een uitdaging? Dan hebben wij de baan voor je.

Wij zijn op zoek naar een teammanager voor 32 uur per week voor ons werkgebied op Texel waar wij professionele ondersteuning bieden aan mensen met een beperking in het dagelijkse leven.

Wat wij belangrijk vinden:

Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook het plezier dat je in je werk hebt. Je ondernemerslust, je resultaatgerichtheid, je helicopterview en je talent om mensen met elkaar te verbinden en te netwerken.

 

Wat ga je doen:
Je geeft leiding aan 20-25 medewerkers in het werkgebied Texel. Op deze locaties bieden wij woonondersteuning, dagbesteding en ambulante ondersteuning aan cliënten. Samen met de teams zorg je voor een prettige werkomgeving waardoor medewerkers optimale ondersteuning kunnen leveren aan onze cliënten. Vanuit een coachende stijl geef je leiding aan je teamleden. Je stuurt actief op resultaat om de doelstellingen te behalen. Je vertaalt de strategie en visie naar de dagelijkse praktijk. Je bent verantwoordelijk voor zowel de kwaliteit en uitvoering van cliëntondersteuning alsmede de bedrijfsvoering voor je locaties.

 

Wat kun jij:

Je bent een netwerker en onderhoudt graag contacten op diverse niveaus: met cliënten, verwanten, vrijwilligers, interne en externe partners. Je werkt doelgericht vanuit een gezamenlijk belang. Je bent toegankelijk, geïnteresseerd en je hebt affiniteit met en ervaring in de zorg. Bij voorkeur heb je ervaring in de VG sector. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je hebt een relevante Hbo-opleiding, bij voorkeur een management opleiding en je hebt ervaring als leidinggevende. Kortom wij zoeken een enthousiaste teammanager die ons team komt versterken.

 

Wat bieden we jou?

  • Gevarieerd werk, geen dag is hetzelfde.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg: salaris van minimaal  € 2.853,- en maximaal € 4.211,- bruto per maand op fulltime basis (Overeenkomst FWG schaal 55).
  • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract.
  • De werktijden worden in overleg vastgesteld.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen – we hebben veel scholingsmogelijkheden.

 

Herken jij jezelf in het profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact!
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen Henny Renne, manager Clientondersteuning 06-22323756 of hrenne@dewaerden.nl. Meer informatie over De Waerden vind je op www.dewaerden.nl. Solliciteren kan tot 18 mei 2021 door een schriftelijke motivatie met C.V. te sturen naar info@dewaerden.nl onder vermelding van “vacature teammanager Texel”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 24 mei 2021. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

·         Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern geplaatst.

·         De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers
een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

·         Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.