Met theater kun je op een andere manier een boodschap communiceren. De Waerden heeft met theatergroep Eenhoorn van Esdégé-Reigersdaal de samenwerking gezocht om op een speelse manier bezig te zijn met duurzaamheid en een leefbare wereld. Ken je cliënten die het leuk vinden om bij de eerste voorstelling aanwezig te zijn dan zijn die van harte welkom en ook jijzelf bent hiervoor uitgenodigd.

De theaterworkshop is op donderdag 16 februari 2023 van 10.30-11.30 uur (Inloop: 10.15 uur) in Artiance, Centrum voor de Kunsten in Alkmaar. Adres: Canadaplein 3, 1811 KE Alkmaar. De workshop wordt gegeven door Theatergroep Eenhoorn van Esdégé-Reigersdaal. De toegang is gratis. (Het vervoer moet iedereen zelf regelen.)De toegang is gratis.
(Het vervoer moet iedereen zelf regelen.)

De theaterworkshop
Overal om je heen hoor je het woord ‘duurzaamheid’ of gaat het over ‘duurzaam leven’. Wat is dat nou eigenlijk? En waarom vindt iedereen dat ineens zo belangrijk? Theatergroep Eenhoorn denkt hier met jullie over mee. Dat doen ze met een presentatie waarbij ze op een gekke, en ook wel een beetje een serieuze, maar vooral een hele leuke manier toneelspelen over het thema duurzaamheid. Bijvoorbeeld over het eten van vlees. Eet je dat wel of juist niet? Of probeer je het minder te eten en merk je dat dat best moeilijk is? En douchen? Dat moeten we eigenlijk allemaal korter doen, maar douchen is ook heel fijn! Herkenbaar? Kom dan naar de openbare try out! Je gaat dan naar naar de theatergroep kijken en luisteren maar ook zelf actief meedoen! Want dan maken we er een interactieve en spelenderwijze uitwisseling van met elkaar, die ook nog hartstikke leerzaam is!

Het is fijn als we weten hoeveel mensen er komen, daarom vragen we je om het ons te laten weten als je weet wie de theatergroep komen bezoeken. Je kunt de mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over theatergroep Eenhoorn? https://www.theatergroepeenhoorn.nl/