Wonen bij De Waerden? Dat kan!

Binnenkort komt er één studio en één appartement vrij waar je kunt wonen met ondersteuning.

Bij De Waerden vinden we dat ieder mens uniek en gelijkwaardig is, met recht op een leven zoals iedereen. Hoe anders is het vaak in de buitenwereld: als iemand een verstandelijke beperking heeft, dan wordt diegene opeens níet meer gezien als gelijkwaardig. Wij vinden dat onzin. Ook met een beperking ben je nog steeds wie je bent!

Studio in Alkmaar

De woonlocatie in Alkmaar staat in rustige wijk en ligt op loopafstand van diverse winkels in de wijk Daalmeer. De studio heeft een woonslaapkamer en kitchenette. Er zijn meerdere gemeenschappelijke ruimtes en een grote besloten tuin. 

Appartement in IJmuiden

De woonlocatie in IJMuiden staat in rustige wijk en ligt op loopafstand van het centrum van IJmuiden. Het appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Er is een steunpunt en een gezamenlijk besloten terras.

Ondersteuning

Wij helpen mensen met een beperking bij een dagelijks leven dat ze begrijpen. En waarin ze zichzelf kunnen zijn. Waarbij ze zich goed voelen. Waarin ze plezier hebben, nieuwsgierig kunnen zijn en mogen groeien. Zo zorgen wij met onze professionele begeleiding voor een fijn dagelijks leven.

Wie kan er bij ons wonen?

Zowel de studio als het appartement is beschikbaar voor mensen met een beperking, die beschikken over een geldige WLZ-indicatie en 18 jaar of ouder zijn.

Veelgestelde vragen

Ja. Binnenkort komt er een appartement vrij in de Adrianastraat. Voor meer informatie kun je mailen naar zorgbemiddeling zorgbemiddeling@dewaerden.nl of het formulier op de website invullen.

Het appartement is beschikbaar voor mensen met een beperking, die beschikken over een geldige WLZ-indicatie en 18 jaar en ouder zijn.

Ja, het appartement is ruim opgezet en er is een lift in het gebouw.

Nee, er is 12 uur per dag begeleiding aanwezig. Via beeldzorg en bij de locatie Rambonnetlaan in IJmuiden is er begeleiding bereikbaar in de avond en nacht.