Werken op de Kantoorgroep in eigen tempo

Bij de Kantoorgroep is het werk afwisselend: er worden kaarten en agenda's gemaakt, er wordt gewerkt met de computer en er worden spullen ingepakt. Waarbij een ieder op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo een waardevolle bijdrage kan leveren.

De werkzaamheden worden zo ingericht dat iedereen zoveel mogelijk zelfstandig kan werken en gelegenheid heeft om zich verder te ontwikkelen.

Ondersteuning, samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met het netwerk van de cliënt de ondersteuning die nodig is in het dagelijkse leven. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we dat iemand zich kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de bestaande mogelijkheden in Alkmaar e.o.

Het gebouw en de omgeving


De kantoorgroep zit sinds kort in Heerhugowaard in een nieuw gebouw. Het gebouw is speciaal ingericht voor dagbesteding voor mensen met een beperking. Er worden meerdere vormen van dagbesteding aangeboden. Het pand heeft een lunchcafé, een professionele keuken waar cliënten koken. Het is rolstoelvriendelijk ingericht. In de zomer kan er buiten worden gelunched. Het heeft een overdekte fietsenstalling en meerdere parkeerplekken voor de deur.

De bushalte is op loopafstand.

Adres
G. Rietveldweg 9
1703 dd Heerhugowaard