Willemijn, jonge vrouw met krullen, die in beeld kijkt

Werken bij de Waerden

Wil je werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan kan De Waerden voor jou interessant zijn. Bij ons kun je werken met kinderen, volwassenen of ouderen. Zij staan centraal en voeren de regie over hun eigen leven. Dit betekent dat al ons handelen erop gericht is tegemoet te komen aan de wensen die onze cliënten hebben.

 

Werken in Noord-Holland

Medewerkers van De Waerden ondersteunen in Noord-Holland mensen met een verstandelijke beperking bij het zelfstandig en veilig wonen, in hun eigen woning of in een woning van De Waerden. Zij ondersteunen hen bij het creëren van structuur in hun leven en ook op het gebied van een zinvolle daginvulling en werk.

Samen met collega's zorgen voor een vertrouwde basis

Samen met de mensen om de cliënten heen zorgen onze medewerkers voor een vertrouwde basis van waaruit iemand zich verder kan ontplooien. Naast deze persoonlijke aandacht biedt De Waerden ook ondersteuning aan de mensen in omgeving van de cliënt, zoals familie, vrijwilligers, maatjes en mantelzorgers.

Wat wij belangrijk vinden

Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor, compassie, je flexibele inzet, nieuwsgierigheid en vooral je begeleidingsvaardigheden. Je werkt zelfstandig, je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen.

Filters
Artikelen in categorie Werken bij De Waerden
Titel