Kunst maken met een persoonlijk karakter

Bij Lef en Co gaan cliënten aan de slag met hun artistieke talenten. Van schilderen, tekenen, weven, boetseren tot en met handwerken. We leren onze kunstenaars verschillende technieken en laten hen kennis maken met allerlei materialen. Sommige dagen wordt er gewerkt aan een thema voor een expositie. Op andere dagen ligt de nadruk op het plezier en lekker bezig zijn. 

Cliënten krijgen de ruimte zodat zij verder kunnen groeien. Samen werken we aan kunst voor de jaarlijkse expositie in de galerie. 

Kunstenaar van de maand

Iedere maand is er een kunstenaar van de maand. Dit betekent dat zijn of haar kunstwerk bij het restaurant: Brownies & Downies komt te hangen. Een maand lang! 

Onze ondersteuning

Samen met jou maken we afspraken over de ondersteuning en begeleiding. Wat je nodig hebt en wat bij je past. Zodat je bij ons helemaal jezelf kan zijn.

We gaan samen met jou aan de slag, om te ontdekken wat je nodig hebt. We blijven je begeleiden, zodat jouw activiteiten een succes worden. Wij willen dat jij je goed voelt. Dat je doet wat jij leuk vindt. Dat je dingen leert en nuttige activiteiten doet voor jezelf en anderen.

Adres
Voordam 6
1811 MA Alkmaar