Ambacht bij Zeepmakerij

Bij onze Zeepmakerij worden de producten op ambachtelijke wijze gemaakt. Cliënten maken onder begeleiding producten van hoge kwaliteit. Met elkaar verzorgen zij de bestellingen, de productie van zeep en andere producten, het verpakken en het verzenden. Onze producten verkopen we aan particulieren en bedrijven.

Vertrouwd werk wordt afgewisseld met nieuwe uitdagingen. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en niveau. Plezier, veiligheid en hygiënisch werken zijn belangrijk.

Ondersteuning, samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met het netwerk van de cliënt de ondersteuning die nodig is voor een gelukkig leven en het hebben en houden van een gezonde leefomgeving. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we dat iemand zich kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de bestaande mogelijkheden in Alkmaar e.o.

Het gebouw en de omgeving

De zeepmakerij zit sinds kort in Heerhugowaard in een nieuw gebouw. Het gebouw is speciaal ingericht voor dagbesteding voor mensen met een beperking. Er worden meerdere vormen van dagbesteding aangeboden. Het pand heeft een lunchcafé, een professionele keuken waar clienten koken. Het is rolstoelvriendelijk ingericht. In de zomer kan er buiten worden gelunched. Het heeft een overdekte fietsenstalling en meerdere parkeerplekken voor de deur. 

De bushalte is op loopafstand. 

Adres
G. Rietveldweg 9
1703 dd Heerhugowaard