stageplek mbo

Stageplek mbo en afstuderen

Wij bieden op verschillende locaties stageplekken aan voor komend schooljaar. Ben jij enthousiast en weet je van aanpakken? Dan is De Waerden hét stagebedrijf voor jou!

Bij De Waerden vinden we dat ieder mens uniek en gelijkwaardig is, met recht op een leven zoals iedereen. Hoe anders is het vaak in de buitenwereld: als iemand een verstandelijke beperking heeft, dan wordt diegene opeens níet meer gezien als gelijkwaardig. Wij vinden dat onzin. Ook met een beperking ben je nog steeds wie je bent!

Wij geven dus niemand een stempel. Iedereen is gelijkwaardig. Punt. Wij helpen mensen met een beperking bij een dagelijks leven dat ze begrijpen. En waarin ze zichzelf kunnen zijn. Waarbij ze zich goed voelen. Waarin ze plezier hebben, nieuwsgierig kunnen zijn en mogen groeien. Zo zorgen wij met onze professionele begeleiding voor een fijn dagelijks leven. Of iemand nu bij ons woont, werkt of vrije tijd doorbrengt.

Dit ga je doen!

Je gaat als stagiair deel uitmaken van één van de enthousiaste teams. Je krijgt een persoonlijke praktijkbegeleider en kunt rekenen op de steun van je collega’s. Stagevergoeding, werktelefoon en salaris zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg.

Als stagiair start je in de meeste gevallen bij een locatie of bij een dienst in één van de werkgebieden. Afhankelijk van je leerproces zal de stage ook uitgevoerd worden op andere locaties of diensten zodat je de competenties horende bij de opleiding verder kunt ontwikkelen.

Wij bieden stageplekken aan voor de volgende opleidingen

 • MBO:
  • Maatschappelijke Zorg
  • Persoonlijk begeleider GZ en Specifieke doelgroepen
  • Helpende Zorg en Welzijn
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige
  • Financieel administratief medewerker
  • Administratief secretarieel (VOL)
  • (gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker

Volg je een gecombineerde (zorg)opleiding? Ook dan ben je van harte welkom!

Enthousiast geworden?

Stuur je motiviatie en je cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zodra je sollicatie binnen is, bekijken welke plek het beste aansluit bij jouw stageperiode en - opdracht. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met het team Werving en Selectie. 

Tip: stuur je sollicitatie twee maanden voor dat je daadwerkelijk stage wilt gaan lopen. 

Veelgestelde vragen

Als je een mbo-opleiding volgt in: Maatschappelijke Zorg Persoonlijk begeleider GZ en Specifieke doelgroepen Helpende Zorg en Welzijn Verzorgende IG Verpleegkundige Financieel administratief medewerker Administratief secretarieel (VOL) (gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker

Ja, als je een hbo-opleiding volgt in: SPH Pedagogiek MWD HRM SMD Fysiotherapie Communicatie Journalistiek

Ja, ook met een gecombineerde opleiding ben je van harte welkom om stage te komen lopen.

Tags