koptelefoon en scherm van beeldzorg ondersteuning op afstand via beeld en geluid

Eigen regie door beeldzorg

Beeldzorg is een vorm van ondersteuning. Met beeldzorg kun je elkaar via een tablet of computer zien en praten. Beeldzorg kan 24-uur per dag, 7 dagen per week gebruikt worden. Met beeldzorg kan je contact opnemen met een professionele begeleider in de Zorgcentrale. Dat kan overdag, 's avonds en 's nachts. Je bepaalt zelf wanneer je hier behoefte aan hebt.

Daarnaast is het ook mogelijk om via Beeldzorg contact te hebben met je netwerk. Zonder dat het vervoer hierbij een rol speelt. Denk aan familieleden, vrienden, maatjes en vrijwilligers. Hiermee bepaal je aan wie je het verhaal wilt vertellen of de vraag wilt stellen.

Beeldzorg is een onderdeel van het ondersteuningspakket, dat door de persoonlijk begeleider samen met jou wordt ingevuld.

Kosten 

Als je ondersteuning krijgt van de Waerden zijn er geen kosten aan Beeldzorg verbonden. De tablet is in bruikleen, het account betaalt De Waerden. Ook de service door I-Connect wordt door De Waerden betaald. Wel kunnen er kosten zijn voor de WiFi, als dit niet door De Waerden wordt vergoed. Hierover kan de afdeling financiën van De Waerden je meer vertellen.

Klik hier om meer over beeldzorg te zien. 

Filters
Artikelen in categorie Beeldzorg
Titel