Werken geeft plezier

Bij dorpshuis De Geist beteken je iets voor iemand anders. Als groep werken je aan klussen voor De Geist. Je doet de was voor de voetbalvereniging Vrone. Je verpakt het snoep voor het zwembad De Bever. Maar je haalt ook glas op bij ouderen. Dat glas breng je naar de glasbak. En als je wilt, kun je in onze eigen moestuin en kas werken. De planten, groenten en bloemen uit de tuin worden verkocht in het stalletje. Omdat we in het dorpshuis zitten, heb je vaak contact met buurtbewoners.  

Wat jij wilt leren is belangrijk

Samen met jou kijken we naar jouw wensen en behoeften. Daar stemmen we het werk op af. Wat jij wilt leren is voor ons belangrijk. Bij ons zijn er veel taken om te doen. 

Dit doen wij iedere week: 

  • wassen voor voetbalvereniging Vrone
  • de was vouwen en wegbrengen
  • glas en oud papier ophalen bij oudere buurtbewoners en wegbrengen 
  • labels maken voor de bakkerij De Geist 
  • knutselen
  • in de zomer: snoep verpakken voor het zwembad

Begeleiding

Bij ons kan je helemaal jezelf zijn. We zijn er voor jou. Elke dag weer.
We gaan samen met jou aan de slag, om te ontdekken wat je nodig hebt. We willen dat jij je goed voelt en tevreden bent over jezelf.
Bij ons leer je dingen die nuttige zijn. Voor jezelf en anderen. We blijven je begeleiden, zodat jouw werk een succes kan worden.

In het dorpshuis de Geist

We werken samen met het dorpshuis de Geist. Heel veel mensen uit Sint Pancras komen bij het dorpshuis. Ze komen voor hun club, voor de gezelligheid of om taart te halen bij de bakkerij. Hierdoor heb je dagelijks contact met buurtbewoners.

 

Veelgestelde vragen

Ja, het dorpshuis is toegankelijk voor rolstoel en rollator.

Nee. Op dinsdag en donderdag kun je in de moestuin en kas werken. Dit doe je samen met een vrijwilliger.
Adres
Vinkenlaan 7
1834 GN Sint Pancras