Burgemeester Heiloo overhandigt de oorkonde

Zaterdag 4 november was het zover. Het 50-jarig jubileum van ODC De Vijfhoek. Het was een gezellig weerzien van bekenden. Er werden veel herinneringen gedeeld, er werd gelachen en er werd bijgepraat. Dat maakt dit feest tot een mooie herinnering.

Mooi gesproken door burgemeester Heiloo - Mascha ten Bruggencate

De burgemeester Mascha ten Bruggencate heeft een mooie woorden gesproken. ODC De Vijfhoek heeft de afgelopen 50 jaar zoveel gezinnen en kinderen een veilige plek geboden, waar de kinderen met een beperking in de eerste plaats gewoon kind konden zijn. En nog steeds is De Vijfhoek een belangrijke schakel voor ouders, maar ook voor de buurt. Stichting De Vrienden van De Vijfhoek heeft zij in het zonnetje gezet en hen een ‘ere oorkonde van onvoorwaardelijke inzet’ overhandigd. Dit deed zij namens De Waerden. Gemeente Heiloo heeft De Vrienden een cheque ter waarde van € 150,- geschonken.

Niet alleen de burgemeester was zo vrijgevig. Ook de mannen van Nostalgisch Vermaak hebben, vrijblijvend, meer dan 300 porties poffertjes gebakken. Het hoogtepunt was voor velen het Alkmaars prachtkoor. En onder het genot van een hapje en een drankje, sfeervolle muziek verzorgt door vier dj’s, was het een heel fijne middag.

Voor iedereen die nog wil nagenieten, zijn hier de foto’s. De foto's zijn gemaakt door fotograaf Jet Vos.