Wonen op Sportlaan 

De Waerden heeft een aantal appartementen; ieder appartement heeft een eigen opgang, woonkamer, keuken, slaapkamer, douche en toilet en balkon.

Aan de Sportlaan en aan de Burgemeester Mijnlieffstraat woon je op jezelf. Je runt je eigen huishouden maar je krijgt van ons ook dagelijks ondersteuning waar het voor jou nodig is. Naast de appartementen is er een steunpunt waar je terecht kunt om te overleggen met de begeleiding of om met andere bewoners samen te zijn.Bij de aanloopruimte kun je terecht van 9.00 uur 's morgens tot 's avonds 21.00 uur. Bijvoorbeeld voor een praatje, om samen een kopje koffie te drinken of om gezamenlijk te eten. Er is begeleiding aanwezig.

Naast de gemaakte begeleidingsafspraken kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, gebruik maken van Beeldzorg of als het nodig is kun je 's nacht ook contact opnemen met de slaapwacht van locatie Pareauhof.

Deze locatie biedt ondersteuning aan mensen met 24 uurs-indicatie, die in de omgeving wonen tot aan mensen met een WMO-indicatie

De omgeving

Het winkelcentrum is op loopafstand en het treinstation is met de fiets snel te bereiken. De medewerkers die ondersteuning bieden aan de bewoners bij locatie Sportlaan zijn onderdeel van een groter team dat de ambulante dienstverlening verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking in Anna Paulowna en omgeving.

Samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met jou en je netwerk de ondersteuning die nodig is in het dagelijkse leven. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we dat je je kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen en de mogelijkheden in Anna Paulowna en omgeving. 
De medewerkers die ondersteuning bieden aan de bewoners bij locatie Sportlaan zijn onderdeel van een groter team dat de ambulante dienstverlening verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking in Anna Paulowna en omgeving.

Persoonlijke ondersteuning kan thuis plaatsvinden en er kan gebruik gemaakt worden van Beeldzorg.

Veelgestelde vragen

De begeleiding is iedere dag aanwezig. Vanaf 's ochtends 8.00 uur tot circa 20.00 uur.

Je kunt eten bij het steunpunt of je kunt het er ophalen.

Iedere donderdag is het steunpunt open voor bewoners van de Sportlaan en voor andere cliënten uit de omgeving om samen activiteiten te ondernemen. Op andere dagen is het steunpunt bestemd voor bewoners om de begeleiding te spreken of met andere bewoners samen te zijn.

Als je een WLZ-indicatie hebt kun je bij ons wonen.
Adres
Sportlaan 18
1761 ZB Anna Paulowna