"Een appartement heeft twee kamers, een keuken, douche en toilet. "

Door De Waerden

Wonen op Pareauhof

Locatie Pareauhof is een appartementencomplex waar twaalf cliënten met een verstandelijke beperking wonen. De appartementen bestaan uit twee kamers, een keuken, een douche en een toilet. Bij Pareauhof is het mogelijk om zowel zelfstandig als groepsgericht te wonen. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. De cliënten die behoefte hebben aan contact kunnen gebruik maken van een algemene huiskamer. Hier kan men gezamenlijk eten en/of koffie drinken. Ook ’s avonds kan men elkaar hier ontmoeten.

De omgeving

Locatie Pareauhof is gelegen in een rustige wijk. Het winkelcentrum is op loopafstand en het treinstation is met de fiets snel te bereiken. In de nabije omgeving biedt De Waerden dagbestedingsmogelijkheden zoals recreatieve dagactiviteiten bij Locatie Sportlaan, eveneens van De Waerden, staat in dezelfde wijk.

De ondersteuning

De locatie Pareauhof heeft een ervaren team dat onderdeel is van een groter team dat de ambulante ondersteuning verzorgt voor cliënten met een verstandelijke beperking in Anna Paulowna en omgeving. Bij de locatie Pareauhof zijn veel vrijwilligers betrokken die individuele activiteiten met de cliënten ondernemen.

Samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met de cliënt en het netwerk van de cliënt de ondersteuning die nodig is in het dagelijkse leven en het hebben en houden van een gezonde leefomgeving. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we er voor dat iemand zich kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de bestaande mogelijkheden in Anna Paulowna en omgeving. Persoonlijke ondersteuning kan thuis plaatsvinden en er kan gebruik gemaakt worden van Beeldzorg.

Adres
DS. Pareauhof 3
1761 CX Anna Paulowna