Wonen bij locatie de Westerstraat 

Locatie Westerstraat in Oudorp bestaat uit zeven knusse éénpersoonswoningen en een steunpunt. De woningen liggen aan een hofje. Iedere woning heeft een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een grote badkamer met toilet. De woonkamer heeft openslaande tuindeuren naar de binnenplaats. De tuin wordt door iedereen gebruikt die bij de locatie Westerstraat woont. 

Als bewoner van het hofje kun je gebruik de gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling gebruiken. Er is ook parkeergelegenheid. Elke woning heeft een aansluiting met Beeldzorg,

Oudorp 

Dichtbij het hofje zijn twee er enkele winkels met supermarkt. Er is een buurtcentrum, een gezondheidscentrum met apotheek. Oudorp is gemoedelijk en gezellig. Het ligt tegen Alkmaar aan. Op de fiets is Alkmaar centrum ongeveer 10 minuten fietsen.  Heerhugowaard ligt op 15 minuten fietsen van Oudorp. 

Onze ondersteuning

Samen met jou maken we afspraken over de ondersteuning en begeleiding. Wat je nodig hebt en wat bij je past. Zodat je bij ons helemaal jezelf kan zijn. We gaan samen met jou aan de slag, om te ontdekken wat je nodig hebt. We blijven je begeleiden, zodat jouw activiteiten een succes worden.

Wij willen dat jij je goed voelt. Dat je doet wat jij leuk vindt. Dat je dingen leert en nuttige activiteiten doet voor jezelf en anderen. Je hebt een persoonlijk begeleider. Maar je kan ook terecht bij het steunpunt met de vaste dagelijkse ondersteuningsmomenten tussen 14.00 uur en 20.00 uur. En je kan dag en nacht, zeven dagen in de week Beeldzorg bellen voor vragen en ondersteuning.  waar altijd contact mee kan maken. Beeldzorg is altijd bereikbaar: zeven dagen in de week dag en nacht.  In het steunpunt kan je terecht voor een kop koffie, maar je kunt er ook samen eten met andere bewoners. 

 

Adres
Westerstraat 16 a
1829 BN Oudorp