Ondersteuning voor
mensen met een beperking

Locatie Sportlaan

Aan de Sportlaan huurt De Waerden een aantal appartementen.

In één van deze appartementen heeft De Waerden een kantoor, slaapwachtruimte en aanloopruimte. Tevens is er de mogelijkheid om in een crisissituatie een tijdelijke logeerplek te bieden.

Bij de aanloopruimte kunnen cliënten van De Waerden, die behoefte hebben aan een praatje, hier ’s middags en ’s avonds terecht om samen koffie te drinken. Ook kan hier gezamelijk worden gegeten.

Het winkelcentrum is op loopafstand en het treinstation is met de fiets snel te bereiken.


Locaties van De Waerden in de buurt

In de nabije omgeving biedt De Waerden dagbestedingsmogelijkheden zoals recreatieve dagactiviteiten bij Triplo en maatschappelijke dienstverlening bij het gemeentehuis van Anna Paulowna.

Locatie Pareauhof, eveneens van De Waerden, staat in dezelfde wijk.

De medewerkers die ondersteuning bieden aan onze cliënten bij locatie Sportlaan zijn onderdeel van een groter team dat de ambulante dienstverlening verzorgt voor mensen met een verstandelijke beperking in Anna Paulowna en omgeving.

Samen met het netwerk

Een persoonlijk begeleider organiseert samen met de cliënt en het netwerk van de cliënt de ondersteuning die nodig is voor een gelukkig leven en het hebben en houden van een gezonde leefomgeving. Vanuit een vertrouwde basis zorgen we dat iemand zich kan ontplooien. Daarbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij de bestaande mogelijkheden in Anna Paulowna en omgeving.

Persoonlijke ondersteuning kan thuis plaatsvinden en er kan gebruik gemaakt worden van Beeldzorg.

Ondersteuningsmogelijkheden

De Waerden heeft verschillende arrangementen voor mensen met een CIZ-indicatie (Wlz) of een passende Wmo-beschikking.

Onze arrangementen

De aanmeldprocedure

Stagemogelijkheden

De Waerden heeft verschillende stagemogelijkheden voor mensen die ervaring willen opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Stagemogelijkheden die we aanbieden zijn: